Mitt tilpassede Irontech Male Head

Hei Leonard

Hvordan har du det?

Vi utvekslet e-poster for lenge siden om tilpasset dukkearbeid, før Irontech tilbød 100 % silikondukker.Jeg tror også at det eneste alternativet for mannlige dukker på den tiden var Charles.

Mine fire silikon alvehoder

Siden den gang har jeg sett fremgangen til flere andre produsenter.Jeg ventet også på den beste tiden for meg å kjøpe en dukke som jeg ville være fornøyd med fordi jeg ikke ville ha en TPE-dukke.

Etter å ha sett alle 100 % silikonalternativene der ute, skulle jeg velge mellom A og B. B var latterlig dyrt i forhold til det de tilbød, så jeg bestemte meg for å kjøpe fra A. Lang historie kort, jeg brukte over $11 000,00 med dem for å produsere en dukke til meg, og de forsvant rett etter Covid.De returnerer ikke anrop eller e-post, og de stakk av med alle pengene mine... det var en fryktelig opplevelse for meg.

Jeg ble brent på den ordren, men jeg ville fortsatt kjøpe en god dukke.

3D 模型

Jeg tenkte på B igjen, men på et søk så jeg på nettstedet ditt at du nå tilbyr 100 %silikon herredukker.Jeg ble veldig begeistret og i fjor la jeg en tilpasset bestilling sammen med Mike.....som er en fantastisk profesjonell.Jeg elsker å jobbe med ham, og han er veldig hjelpsom[ og kunnskapsrik, og han behandler meg med mye vennlighet og respekt.Han er også veldig tålmodig med alle spesifikasjonene mine, og han jobbet med fabrikken på mine vegne for å være sikker på at jeg er fornøyd med bestillingen.Jeg har også laget mitt eget tilpassede alvehode basert på din "Georgedukke, for bruk med den høye mannlige silikonkroppen.

Jeg er ikke sikker på om du vet dette, men den første dukken jeg kjøpte fra Irontech gjorde meg veldig ulykkelig.Jeg elsker4 alve George-hodersom laget laget for meg.

H1
H3
h4

De er perfekte.Problemet mitt var kroppen --- jeg forventet ikke at dukken skulle lekke så mye olje som en helt silikondukke.Jeg forsto senere at oljen ble tilsatt silikonen for å gjøre den så myk som menneskehud.Problemet var at jeg aldri var ute etter en myk sexkropp.Jeg ønsket en realistisk og holdbar actionfigur/ledsager i naturlig størrelse.Jeg ønsket å posere figuren som Phicen Action Figures, og flytte ham rundt i huset for å holde meg med selskap.Denne fete kroppen passet ikke til formålet mitt, og alt det ekstra kroppshåret som jeg brukte mye penger på ble ikke engang på kroppen hans.Det var ikke et dårlig produkt fra Irontech;Det var bare ikke det jeg forventet, og jeg burde ha snakket mer med teamet ditt for å forstå materialene og alternativene.

Kropp

Den andre kroppen

Jeg jobbet med Mike på min andre dukkekropp, og den ble laget med veldig lite olje denne gangen.Denne dukken er fantastisk!Alt kroppshår forblir på plass og er mye mer slitesterkt.Utseendet og følelsen er også mer realistisk for meg, og jeg er mye mer fornøyd med det fordi han er kunstverket jeg så for meg.Jeg er i stand til å posere ham og flytte ham rundt i huset og sette ham på møbler .... akkurat som jeg har ønsket meg i årevis.Denne figuren er STOR!

 

Jeg vil fortsatt ønske å kjøpe den tredje hanndukken uansett fordi jeg er fornøyd med Irontech og arbeidet med min andre dukke.

Jeg tenkte bare jeg skulle spørre deg i tilfelle dette er en mulighet fordi det ville hjelpe meg mye.Jeg vil fortsatt ha med Mike uansett hvordan jeg skal få den tredje kroppen og hodene ferdig.

 

Jeg digger produktet ditt.Takk for at du bringer denne lykken til meg og livet mitt.

腿部植毛
B2

Innleggstid: Nov-02-2022

Legg igjen din melding